Asturias Verde
Búsqueda personalizada
NOTICIAS - PLANETA - ASTURIAS - OVIEDO - GIJÓN - AVILÉS - CARREÑO - GOZÓN - VILLAVICIOSA
SECCIONES - ANIMALES - OCÉANOS - MONTAÑAS - HISTORIA - TEMAS - RADIO - AGENDA
BLOGs - EnVerde.Net - AsturiasVerde - GijonDenuncia - OviedoDenuncia - AvilesTv - CandasTv - LuancoTv
Sección noticies de Xix ón
Xuventú Asturianista con la Universidá d’Uviéu y el Colectivu d'Estudiantes contra la Selmana Negra
21-Enero-2011 Nota de prensa de Xuventú Asturianista. Opine en el Blog
Agrege esta noticia. Marcadores sociales


BLOGS, opine, debata, actúe
  

 


Campus de Viesques -Semeya Asturies Verde-

Xuventú Asturianista recuerda la so posición ante la iniciativa d'asitiar la Selmana Negra nel Campus de Viesques, la mesma que l'añu pasáu.

Otru añu más volvemos al interminable alderique alrodiu del posible allugamientu de la Selmana Negra na ciudá de Xixón, pos paez que naide quier esti festexu cerca de la so propiedá.

Xuventú Asturianista, organización xuvenil de la PAS, repite'l so sofitu a la Universidá d’Uviéu, yá que creemos que dientro d'una cortil universitaria, nun tien cabida una actividá d'estes característiques mientres una selmana y media, denunciar l'añu pasáu y volver a faer este.

Nun ye de recibu qu'un ayuntamientu ente nuna confrontación d'esti tipu con una institución académica por cabezonería y necedad pola defensa d'un supuestu certame lliterariu, que d'esto nun tien nada.

Per otra parte, creemos que ye necesariu denunciar públicamente'l fechu que cuando les alministraciones tán retayando gastos de los sos presupuestos, la asignación municipal a esti eventu sigue creciendo.

Pa finar, dende Xuventú Asturianista amosemos el nuesu total sofitu a la Universidá d’Uviéu y al Colectivu d'Estudiantes contra la Selmana Negra y anunciamos que si hai movilizaciones esta organización va xunir a elles.

Xuventú Asturianista


Campus de Viesques -Semeya Asturies Verde-

 


Artículos relacionados

El Partíu Asturianista PAs se opone a la desaparición del barrio de El Muselín
El PAs considera un "atraco a mano armada" el expolio y la expropiación al que PSOE e IU quieren someter a los 200 vecinos que se quedarán sin su vivienda. El PAS considera que "es lamentable que el Ayuntamiento no avise directamente y de manera oficial a los vecinos afectados por dicha decisión"

Video crónica
Polémica por el V Festival Aéreo de Gijón
UNA, Unidá Nacionalista Asturiana en Xixón y el Consejo Municipal de Cooperación y Solidaridad Internacional de Xixón emiten comunicados criticando el militarismo, el exceso de gasto en tiempos de crisis y la falta de “transparencia” del Ayuntamiento

EnVerde.NET y Asturias Verde Contacto: Apartado 22 CP:33430/Candás. Asturias. redaccion@asturiasverde.com
Obra bajo una licencia de Creative Commons. Usted es libre de: copiar, distribuir, comunicar públicamente la obra y hacer obras derivadas. Más datos en el vínculo de la licencia. Política de privacidad